Despre Hape

Hape Toys este unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din materiale sustenabile din lume. Jucariile Hape au un design creativ si sunt si prietenoase cu mediul. Toate jucariile indeplinesc, si de cele mai multe ori depasesc, cele mai stricte standarde internationale de calitate si siguranta. Dincolo de designul inovativ si atentia meticuloasa la calitate sta un si mai puternic ethos al Hape.

De la design la productie si livrare si pana cand copilul desface cutia, jucariile Hape reprezinta o filozofie de colaborare globala si ecologie responsabila.

Pe langa faptul ca foloseste materiale si metode speciale, Hape cauta oameni care sa aduca un plus de valoare procesului. O colaborare internationala intre angajati creaza o cultura globala cu o intelegere particulara si respect fata de lumea in care traim. Sustenabilitate, educatie, inovatie si distractie. Jucariile Hape reprezinta noua generatie a jocului.

Responsabilitate fata de mediu

Fiind unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din lemn, Hape este in mod natural dependenta de utilizarea de materiale naturale. O line intreaga de jucarii din bambus se bucura de avantajele acestul material regenerant. Partile din plastic sunt facute sa reziste generatii pentru a incuraja jucariile sa fie transmise de la o generatie la alta in loc sa fie aruncate.

Prin materialele si substantele folosite, consumul de energie si optiunile de impachetare Hape cauta sa minimalizeze impactul asupra mediului si sa maximizeze eficienta.

Hape a introdus procese cheie pentru a se asigura ca resturile de materiale folosite au un impact minim asupra mediului. Un sistem de purificare al apei utilizate este folosit pentru ca apa ce se reintoarece in circulatia naturala sa fie fara chimicale.

Certificari

Jucariile Hape respecta standardele de siguranta si calitate EN71 (Normele Europene pentru jucarii) si ASTM (Societatea Americana pentru testarea materialelor)

Toate materialele chimice sunt controlate imediat ce sunt primite. Fiecare noua aprovizionare este testata si certificata de un laborator extern certificat.

Testele si rapoartele pentru jucariile Hape sunt updatate in fiecare an si folosesc un laborator calificat independent.

La fiecare ciclu de productie, se efectueaza un test fizic pentru primele produse. Daca materialele sau designul este imbunatatit, Hape recertifica produsele pentru a se asigura ca respecta toate standardele de calitate si siguranta.

FSC este o organizatie non-guvernamentala, independenta ce promoveaza folosirea responsabila a padurilor lumii. Jucariile Hape folosesc lemn certificat FSC pentru a respecta mediul.

Multe jucarii Hape au primit premii de la diferite reviste si evenimente de specialitate.

Toate jucariile Hape