Despre Brio

Trenuletele BRIO isi au originea la sfarsitul anilor 1800. De atunci, au reusit sa combine inovatia cu respectul pentru traditie.

Misiunea BRIO este sa ajute la crearea amintirilor placute din copilarie si copiii de azi sa simta ce au simtit si generatiile dinaintea lor.

BRIO va continua sa respecte magia jocului si sa sustina cresterea si dezvoltarea sigura a copiilor, astfel facand viata mai placuta pentru tine ca parinte.

Lemnul este esential in trenuletele Brio

Unii ii pot numi de „moda veche” deoarece pastreaza lemnul ca principala materie prima pentru trenuletele lor de mai bine de 100 de ani. BRIO considera la fel ca si noi ca lemnul, ca material, nu are varsta, este foarte rezistent si atrage copiii precum si parintii. Noua generatie de copii se distreaza la fel de bine cu trenulete de lemn cum se distrau si parintii lor.

Lemn din paduri regenerabile

Tot lemnul pe care il foloseste BRIO este lemn de fag. Fagul creste numai in Europa, din sudul suediei pana in nordul Balcanilor. Din 2014 tot lemnul folosit este marcat FSC. Acest lucru garanteaza ca provine din paduri regenerabile si ca nu sunt afectate biosfere unicat.

FSC (Forest stewardship Council) este o organizatie nonprofit care monitorizeaza, protejeaza si incurajeaza managementul sustenabil al padurilor. Un certificat FSC inseamna ca tot lemnul folosit poate fi urmarit si provine din paduri adminsitrate responsabil. Garanteaza ca materia prima nu provine din taieri ilegale.

Fagul este ideal pentru producerea de trenulete de jucarie. Este un lemn de esenta tare, foarte greu de stricat. In plus, este un copac comun ce nu este in pericol de extinctie si este replantat regulat.

Trenuletele Brio si plastic

Lemnul a fost mereu principala materie prima in trenuletele BRIO. Detaliile din plastic sunt incluse in unele din trenuletele BRIO atunci cand adauga plus-valoare jucariilor. In afara de a le face mai placute in momentul jocului, alegerea materialelor este influentata si de cerintele de siguranta ale trenuletelor.

Spre deosebire de lemn care poate fi doar procesat, plasticul poate fi turnat in forme variate si cu mai multe detalii. Astfel este usor sa incorporezi plastic in jucarii din lemn. Cele doua materiale se complementeaza foarte bine.

Exista multe tipuri de plastic, dar cel folosit cel mai mult de BRIO este termoplastic. Foarte rezistent la lovituri, are o suprafata fina si se foloseste la telefoane mobile, computere, echipamente medicale si la caramizile LEGO.

BRIO nu foloseste alte tipuri de plasticuri cunoscute sub numele de „ftalati”.

Jucarii sigure – principala prioritate

Atentia pentru siguranta nu s-a schimbat de la inceputurile companiei si pana acum. Principala diferenta intre atunci si acum este ca acum BRIO face peste 1000 de teste in fiecare an. Aceste teste verifica prezenta chimicalelor si calitatea produselor pentru a asigura ca jucariile BRIO sunt sigure pentru copii. Echipamentele de testare au avansat peste imaginatie si astazi se pot detecta subtante in cantitati asa mici incat se poate pune intrebarea daca totusi exista.

BRIO respecta standardele legale de calitate din toate tarile unde se gasesc jucariile sale si merge chiar mai departe. BRIO cauta in mod continuu tehnologii noi pentru a face jucariile mai sigure pentru copii.

Aplicatia mobila – Brio Railway App

Prima aplicatie BRIO le ofera copiilor posibilitatea de a-si exersa si dezvolta creativitatea in timp ce se joaca. Copiii isi pot construi propriul univers BRIO cu sine, trenuri, personaje si alte accesorii din Lumea BRIO si apoi pot explora si interactiona cu aceasta prin misiuni mici si simple.

Copiii decid cum va arata lumea lor si apoi sa o exploreze. Introducand piese diferite in aplicatie, acestea vor propune misiuni noi de indeplinit. Construiesti o statie si vor aparea pasagerii care vor sa mearga undeva. Construiesti o macara si vor aparea sarcini diferite pentru incarcarea trenurilor.

Disponibil la AppStore, Google Play și Windows 10. Fara achizitii in aplicatie.

App Store   |   Google Play   |   Windows 10

Toate jucariile BRIO